Vingerhoets Autobedrijf Bladel 0497-381691
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer
 • Autobedrijf Ter Veer

Blog april 2017: Collega's aan het woord


Mijn naam is Joep Vingerhoets, woonachtig in het mooie Biest-Houtakker, 43 jaar, getrouwd met een flowerpower girl uit Hulsel, vader van 3 jonge kids: Imke, Lotte en Ries. Trots op mijn vader en moeder, Henk en Riekie Vingerhoets.

Naast mijn familie, is “Club Brugge” mijn grote passie en hoop ik in mei het 15e kampioenschap mee te mogen gaan vieren. Tevens praat ik graag over de koers, steek ik graag de bbq-smoker aan, verdiep ik me met plezier in vakantiebestemmingen en probeer ik ieder jaar wel weer ergens een legendarisch muziekconcertje mee te pikken. Dit jaar ga ik 'Cage the Elephant' in Amsterdam/Paradiso de zaal plat zien spelen. Voor de liefhebbers; onthoud die naam maar!

Ik zit al mijn hele leven in de auto-business. Als “zoontje van”, ben ik als jong manneke begonnen als autowasser en pompbediende. Via het onderdelenmagazijn, de receptie en de garantieadministratie, ben ik doorgegroeid naar de verkoopafdeling. Na 13 jaar in Oisterwijk in de showroom te hebben gestaan, ben ik na de overname door Nefkens destijds nog 1,5 jaar werkzaam geweest aan de Geldropseweg in Eindhoven. In januari 2016 ben ik gestart bij mijn neef Joris Vingerhoets. Daar ben ik verantwoordelijk voor de verkoop.

Ik heb service en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te lezen op onze website www.vingerhoetsbladel.nl. Daar leest u bij “Klanten Vertellen” de laatste 275 reviews terug, over hoe klanten Vingerhoets Autobedrijf Bladel ervaren. Ik ben hier werkzaam in een klein team en samen staan we er voor om iedere dag onze kanten naar alle tevredenheid van dienst te zijn. Binnenkort komt een oud-collega van ons het team versterken en krijgen we een nog breder draagvlak. Vorig jaar zijn er 225 auto’s verkocht en gezien het eerste kwartaal van 2017, gaan we dit jaar voor de verkoop van minimaal 275 auto’s. Tevens zou het een mooie bekroning zijn om binnen nu en 3 jaar genomineerd te worden voor de titel “Bovag Autobedrijf van het Jaar”!

Iedere week krijg ik nog wel van iemand de vraag hoe het met onze pa (Henk Vingerhoets red.) is. Na zich meer dan 40 jaar te hebben ingezet voor de firma Autobedrijf Vingerhoets, heeft hij zich thuis nog niet verveeld. Ik kan u mededelen dat hij zich prima vermaakt. Vroeger zei hij wel eens: “Hoe kleiner de bal, hoe groter de kwal". Maar tegenwoordig speelt hij het liefst 3x in de week een potje golf….

Heeft u een keer wat tijd over en bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen, dan bent u uiteraard van harte welkom. Ik zorg graag voor de koffie. At your service!

We blijven met Vingerhoets Autobedrijf Bladel aan de weg timmeren en daarom houden we de slogan ”Verder met Vingerhoets” er in!


Joep

 

Vingerhoets Autobedrijf Bladel © BenF Media